Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cartofii se curata, se spala si se scobesc cu aparatul special, apoi se introduce in fiecare la fundul cartofului cate o bucatica din ce am scobit (ca un capacel ca sa nu iasa compozitia,apoi luam cate o bucatica din somon si o tavalim prin ceapa ciboulette apoi introducem somonul in cartof. Umplem cu branza feta si o maslina.
Ii punem in picioare intr-un vas si presaram cu patrunjel uscat, sare si piper si putina apa ca sa fiarba, punem folie de aluminiu peste vas si dam la cuptor. Dupa ce s-au fiert cartofii punem peste ei o compozitie facuta din smantana, sare, ou, piper si deasupra mai punem putin ciboulette, dam iarasi la cuptor sa se rumeneasca. Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult